9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Hazánkban is kaphatóak a Vitamin Well vitaminitalok

2016. június 12.
5.1171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már több mint 30 országban aratott hatalmas sikert a Vitamin Well italok, melyek most már hazánkban is kaphatóak.

A többi ízben és ásványi anyagokban gazdag minőségi svéd italok nyáron nagyon jól jöhetnek a nagy melegben, amikor a szervezet rengeteg ásványi anyagot használ fel.

2008-ban jelentek meg ezek az italok a svéd piacon, majd szinte egész Európában is elérhetővé váltak az évek során és mostantól már hazánkban is. Az egyedülálló termékeket Svédország déli részén gyártják. Előnyük, hogy a más üdítőitalokhoz képest sokkal kevesebb kalória található bennük, ráadásul az elérhető négy íznek más-más funkciója van.

EVERYDAY ital
Ez az üdítőital 7 féle vitamint és 3 féle ásványi anyagot tartalmaz, többek között B3, B5 és B12-őt, valamint magnéziumot. Az összetevők segítenek a normális anyagcsere működésben a mindennapokban.

Hazánkban is kaphatóak a Vitamin Well vitaminitalok - 2. kép

RELOAD ital
Ez az ital szintén tartalmaz magnéziumot, biotint, B12- és D-vitamint is. Ezek szintén az anyagcsere folyamatokhoz adnak energiát, valamint az immunrendszer normál működését is segítik.

ANTIOXIDANT ital
Antioxidánsokat, C- és E-vitamint, szelént, mangánt, rezet és cinket tartalmazó ital hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezen felül ásványi anyagokat is tartalmaz.

HYDRATE ital
Ez az ital segít a szervezet folyadék visszapótlásában. A benne található vitaminok, ásványi anyagok és pantoténsav segít a fáradtság és a kimerültség leküzdésében. Egy kemény edzés után vagy egy fárasztó éjszaka után tökéletes.

Hazánkban is kaphatóak a Vitamin Well vitaminitalok - 3. kép

Természetesen a Női Hírek szerkesztősége is megkóstolt néhányat a termékek közül, melyek nagyon ízlettek. Hidegen nagyon finom ízük van és képesek feltölteni az embert egy kis plusz energiával anélkül, hogy felesleges kalóriát vinnénk be a szervezetbe.