2019. augusztus 25., vasárnap • Lajos, Patrícia

Hazai ízutazás - megjelent a Lidl idei szakácskönyve!

Mariann , 2017. december 02.
Immáron harmadik alkalommal lepi meg advent ideje alatt vásárlóit az áruházlánc. Idén Hazai ízutazás címet kapta a különleges receptkönyv, melyet ezúttal is a két ismert séf, Mautner Zsófi és Széll Tamás állították össze, akik az alapoktól indulva mutatják be hazánk gasztronómiájának hagyományos és korszerű oldalát.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A közel 80 receptet tartalmazó szakácskönyvben külön gondoltak azokra is, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek, éppen ezért a recepteknél külön piktogram jelzi a glutén-, és laktózmentes fogásokat. A remek ételek mellé Herczeg Ágnes, a Lidl borszakértője ajánl kiváló borokat az áruházlánc kínálatából, így ha valakinek megtetszik az egyik bor, már tudja is hol lehet beszerezni.

Mautner Zsófi bemutatja a könyvben a befőzés csínját-bínját, míg Széll Tamástól olyan alaplépéseket tanulhatunk, mint például a tökéletes rántás vagy éppen a habarás. Egy-egy fogás elkészítése pedig videón is megtekinthető a Lidl honlapján.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén sem lehet közvetlenül megvásárolni a szakácskönyvet. Megszerzéséhez november 20. és december 24-e között 5 db hűségmatricát kell összegyűjteni, melyeket 6000 forint feletti vásárlás esetén lehet kapni.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!