2019. március 22., péntek • Beáta, Izolda

Háromnapos bérlet is lesz a Soundon

Mariann , 2018. május 15.
Alig 1,5 hónap van hátra Európa egyik legmenőbb vízparti fesztiváljáig, melynek programja már szinte teljes. Olyan világsztárok érkeznek majd a fesztiválra, mint például Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, The Chainsmokers és David Guetta. Idén először kétféle három napra szóló jegyet is lehet váltani.


Már tényleg nincs sok hátra a Balaton Soundig, így ha valaki még nem vette meg jegyét rá, annak érdemes sietnie, hiszen a négynapos bérletek már teljesen elfogytak, de még kaphatóak napijegyek, ötnapos bérletek és idén először háromnapos jegyek is. A fesztivál első három napjára és utolsó három napjára lehet komplett jegyet váltani, ha valaki nem szeretné mind az 5 napot bulizással tölteni. A szervezők egészen július 3-ig árulnak kedvezményes jegyeket a fesztiválra.

A nagyszínpadon egymást fogják követni a világsztárok, hiszen a korábban említett fellépők mellett érkezik még Rita Ora is, Axwell v Ingrosso, Oliver Heldens, Ty Dolla Sign, Ella Eyre, Timmy Trumpet, Jonas Blue, a W&W és Nervo.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!