13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Hamarosan GPS nyomkövetőt is tehetünk a gyerekre

2014. augusztus 11.
1.9551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Sok szülő szeretné tudni, hogy napközben, iskola után vagy a hétvégén mit csinál a lurkója.

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, neked is nagy segítséget nyújthat a jövőben az a nyomkövető GPS, amit direkt a csellengő gyerekeknek álmodtak meg a tervezők.

A gyufásdoboz méretű kis szerkezetbe mindössze egy SIM kártyát kell tenni, és csak elrejteni vagy elhelyezni gyermekünk ruházatában, esetleg iskolatáskájában, ezáltal a hozzá kapható, okostelefonokra is telepíthető segédprogrammal azonnal meghatározható, hogy gyermekünk az iskolába, vagy esetleg az iskola mellé ment-e.

Noha a kis szerkezetet elsődlegesen gyermekek számára ajánlják, illetve fejlesztették ki, ennél azonban sokkal szélesebb a felhasználási módja, hiszen féltékeny házastársak esetén is alighanem jó szolgálatot tehet egy efféle szerkezet - főként, mert megvásárolható egy beépített mikrofonnal is, amivel az eszköz akár lehallgatásra is képes.

Ezen felül számtalan egyéb funkció is elérhető hozzá, ha például tudatosan tartjuk magunknál, akkor SOS hívógombjával baj esetén tárcsázhatjuk a betáplált hívószámot, de sebességmérésre, és egyebekre is tökéletesen alkalmazható a szerkezet.