13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Halottnak hitték, el is hamvasztották a férfit, aki 7 hónap után visszatért a családjához

2018. január 02.
1.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Igazi újévi csodáról számoltak be a minap a Bangkok Post munkatársai a 44 éves Sakorn Sacheewa kapcsán, aki még májusban hunyt el egy bérleményben, a hivatalos orvosi szakvélemény szerint emésztőszervi megbetegedésben.

A család át is vette a halotti bizonyítványt, sőt meg is nézték a férfi holttestét, és bár voltak kétségeik, hogy valóban családfőjük fekszik-e előttük, de mivel a halottnak is hiányzott az első két foga - pont, mint a Sakornnak - elfogadták a történteket, hamvasztották a tetemet és meg is gyászolták a férfit.

Mindez egy szomorú családi tragédiaként maradt volna meg a família történetében, mígnem az elhunytnak hitt édesapa decemberben váratlanul hazament, és bár a család először szellemnek hitte, a lap beszámolója szerint azonban sikerült meggyőznie őket arról, hogy hús-vér emberi lény.

Sakorn állítólag eddig szolgálatot teljesített egy halászhajón, és a munka miatt nem mehetett haza a családhoz, iratait pedig ellopta egy vendégmunkás, ezáltal ez az ismeretlen flótás volt az, akit a család korábban elhamvasztott és meggyászolt, miközben az édesapa valahol boldogan élte életét.