9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Halálra késelték az anyát, mert segített lányának kiszabadulni a kényszer-házasságból

2018. augusztus 13.
4.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Újabb bevándorlógyilkosság történt Angliában, ahol a 31 éves pakisztáni Muhammad Tafham azért ölte meg 46 éves anyósát, mert az segített saját lányának, avagy Muhammad feleségének kiszabadulnia a kényszer-házasságból.

Aysha Begumot még tavaly adták hozzá akkor még Pakisztánban élő unokatestvéréhez, ő azonban egyáltalán nem akarta ezt, hiszen volt egy angol szerelme Bradfordban, de a muszlimok között a nőknek nincs saját joguk és akaratuk, így a férfiak úgy bánnak velük, mint az állatokkal.

Aysha azonban ettől is szeretett volna megszabadulni, amiben anyja próbált segíteni neki, így segített lányának találkozni brit szerelmével, miközben megpróbálta elérni, hogy elváljon az unokatestvérétől, akivel egyébként azért is eskették össze, hogy Angliába költözhessen és ott letelepedhessen.

Az anya végül segített abban, hogy lánya odaköltözhessen valódi szerelméhez, amit a 31 éves pakisztáni fiú nem nézett jó szemmel és három késszúrással megölte a nőt, az egyik szúrást például egyenesen a szívébe intézte, majd öngyilkosságnak próbálta álcázni a dolgot.