0 ℃Tiszta idő
2020. június 03., szerda • Klotild

Gyerekkel is irány a VOLT fesztivál

Mariann , 2019. június 18.
Idén ne hagyd otthon gyermekedet, ha egy kis fesztiválozásra vágysz, ugyanis a VOLT szervezői egy sereg izgalmas programmal várják a gyerekeket is: lesz fesztivál túra, pompom party, mesejátékok, különféle kézműves műhelyek, sőt, gyerek tehetségkutató is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A fesztiválozás mostantól igazi cslaádi program lehet, hisz míg anya-apa bulizik, addig a gyerekek különféle programokon vehetnek részt. A 12 éven aluliak számára a VOLT-ra a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz, sőt a kicsiket lufival és vattacukorral várják a szervezők június 26. és 29. között Sopronban. A programokat kifejezetten kicsik számára találták ki, akik nem csak játszhatnak, de közben tanulhatnak is.

Szombaton például egy fesztivál túrán mutatják meg a szervezők, milyen is a VOLT beülről: lehull a lepel arról, mi van a sztárok uralta nagyszínpadon és mögötte, milyen járgányokkal építik fel ezt a csodavilágot, és hogyan kommunikálnak egymással a szervezők ekkora területen. A Fesztivál túrára már lehet is regisztrálni a VOLT hivatalos oldalán.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!