0 ℃Tiszta idő
2020. május 26., kedd • Fülöp, Evelin

Gyerekbarát szállodát nyitott gyerekeknek a Danubius

Brauny , 2018. január 26.
A kisgyermekes szülők számára gyakran nagy kihívást jelent, hogy nyaralásuk vagy kikapcsolódásuk helyszínén olyan szállást találjanak maguknak, ami gyerekbarát jelzővel rendelkezik, de a Danubius Hotels Group jóvoltából Budapesten most közvetetten orvoslásra került ez a helyzet, egy kifejezetten gyerekeknek készült "szállóval".
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A szállodalánc ugyanis megnyitotta Danubius miniHotel nevű tagját, ami mindössze három hét alatt épült meg, alig 25 négyzetméter, a felnőttek pedig csak lehajtott fejjel közlekedhetnek benne, hiszen itt minden a gyerekek méretéhez lett igazítva, és minden nekik készült egy vérbeli játszóház képében.

A Danubius miniHotel a szó legszorosabb értelmében gyerekbarát szálloda lett, hiszen nemcsak gyerekeknek készült, hanem gyerekek is üzemeltetik Budapest egyik legizgalmasabb játszóházában, a MiniPoliszban, ahol a 3-12 éves apróságok lehetőséget kapnak arra, hogy pár órára felnőttekké váljanak, felnőtt munkákat próbáljanak ki vagy szállodai vendégek legyenek.

A játék közben olyan elemek teszik még életszerűbbé a Danubius miniHotelt, mint a logózott munkaruhák, a szállodai nyomtatványok, a regisztrációs bejelentő lapok, amelyek kiterjednek a pihenni vágyó vendégek extra igényeire is, és például a kulcskoloncok sem hiányozhattak. A bár kínálatában az itallapon a Koboldok söre és a MiniPolisz-koktél szerepelnek, és búcsúajándékként valamennyi látogatónk hazavihet egy a kilincsre akasztható emléket is - mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels Group központi marketingigazgatója.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!