Fűszernek hitte, de döglött hangyákkal volt tele a chips

Brauny , 2016. szeptember 19.
Emily Wagnernek, avagy egy 18 éves amerikai lánynak sikerült ismét bebizonyítania, hogy miért nem szabad mindenféle lepukkant nyilvános étkezdében ételt vásárolni, lévén az Amerikában üzemelő, de ázsiaiak által üzemeltetett Pita Pit-ben nemrégiben olyan chips-et kapott, amitől kis híján elhányta magát.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A lány saját bevallása szerint boldogan falatozott a különleges ételből, amely erősen fekete, fűszernek látszó kis apróságokkal volt megszórva, amiről azt hitte, hogy valamilyen speciális bors. Amikor azonban jobban megnézte, hogy mit eszik, elakadt a lélegzete!

Fűszernek hitte, de döglött hangyákkal volt tele a chips - 2. kép

Amit ugyanis a lány valami speciális fűszernek hitt, azok aprócska döglött hangyák voltak, és nem egy-két darab, hanem konkrétan több tucatnyi feküdt a krumplin, amitől a lány szinte sokkot kapott.

Emily ugyanis már az étel felét megette, amikor rájött, hogy miről is van szó valójában, és bár a Twitteren sokan kinevették őt, mert nem nézte meg közelről az ételt, a fiatal lány azonban kiemelte, hogy ennek akkor sem szabadott volna megtörténnie.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!