6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Fülhez igazodó zajszűrés a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatójában

2021. július 30.
34.7121
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben mutatta be a márka legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját, a FreeBuds 4-et, mely egy egyedülálló technológiai újdonságot rejt, méghozzá nyitott kialakítású, fülhez igazodó zajcsökkentést kapott. Ennek köszönhetően még optimálisabb a zajcsökkentés, de emellett a fülhallgató súlya alig 4,1 gramm és akár 4 órán keresztül is bírja az akkumulátor.


A Huawei folyamatosan igyekszik beépíteni új készülékeikbe a vásárlók visszajelzéseit, nem volt ez másképp az új FreeBuds 4-el sem. A fülhallgatót 13 helyen módosították elődjéhez képest, ennek köszönhetően pedig sokkal jobb az illeszkedése és a hangzása is a készüléknek. Az egyik legfontosabb újdonság az Adaptive Ear Matching (AEM) technológia, ami automatikusan észleli a fül alakját és a fülhallgató pozícióját, így beállítva az optimális zajcsökkentést.

Fülhez igazodó zajszűrés a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatójában - 2. kép

A fejlesztők 15%-kal nagyobb basszuscsövet építettek a készülékbe, hogy a mély hangok még és a basszus még jobban dübörögjön. A fülhallgatók súlya csupán 4,1 gramm, míg a töltőtok súlya 38 gramm lett. A kerek dizájnnal ellátott tokok két színben érhetőek el: kerámia fehér és fagyott ezüst.

Az akkumulátor terén is fejlesztett a márka, így most már aktív zajszűrés nélkül 4 óra folyamatos zenehallgatást biztosít a készülék, a töltőtokkal együtt pedig 22 óra. Aktív zajszűrés mellett ez az idő 2,5 órára csökken. A gyorstöltőnek köszönhetően 15 perces töltéssel 2,5 órányi zenelejátszást kapunk.

Fülhez igazodó zajszűrés a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatójában - 3. kép

A FreeBuds 4 a kettős eszközcsatlakoztatásnak köszönhetően akár egyszerre két eszközhöz is képes egyidőben csatlakozni, így például érzékeli a telefonon a bejövő hívásokat, de közben tableten is nézhetjük kedvenc filmünket.

A Huawei FreeBuds 4 augusztus 2-tól megvásárolható 54.990 forintos ajánlott fogyasztói áron, bizonyos üzletekben pedig ajándék Band 4 Pro és egy hónapos ingyenes Spotify Premium előfizetés jár a vásárlóknak.

Fülhez igazodó zajszűrés a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatójában - 4. kép

2 hozzászólás

Tekla

2 éve, 11 hónapja és 8 napja

Milyen kicsik ezek már.

válasz erre

Lili

2 éve, 11 hónapja és 8 napja

Milyen sok ilyen füles van már.

válasz erre