8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Friss információk érkeztek a Netflix sorozatairól

2021. szeptember 26.
67.0161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tegnap este tartotta a népszerű streaming szolgáltató a Globális rajongói eseményét, ahol több sorozatáról és filmjéről rántotta le a leplet, így kiderült többek között az is, hogy mikor érkezik A korona és Bridgerton család legújabb évada.

Már sok rajongó várja a Birdgerton család legújabb évadát, melyből most egy kis ízelítőt is mutatott a Netflix tegnapi eseményén.

Egyelőre pontos premier dátumot nem árultak el a készítők, de az biztos, hogy 2022-ben fog érkezni.



Az eseményen a népszerű A korona című sorozat új évadáról is kiderült, hogy jövő novemberben fog érkezni, és egy friss kisfilmben bemutatkozik az új Királynő is, akit Imelda Staunton színésznő fog alakítani és a forgatások még most is zajlanak. Sajnos a koronavírus járvány több sorozatnál okozott csúszást.



Pontos premier dátumot kapott az Emily Párizsban című sorozat is, mely idén december 22-től lesz látható a Netflixen. A második évadban Emily a csodás francia Riviérára látogat el, ahol természetesen exkluzív partikon és a legjobb barátnőkkel tölti majd az időt. Ebből is érkezett egy friss előzetes, melyet itt tudtok megnézni: