13 °Cköd
2020. szeptember 29., kedd • Mihály

Fitnesztermek névadója lesz a Scitec étrend-kiegészítő márka

Mariann , 2017. április 27.
Mostantól több hazai felsőkategóriás edzőterem neve is az egyik legismertebb sportcélú étrend-kiegészítő márkájának nevét fogja viselni. Elsőként a Lurdy Házban található 2000 négyzetméteres sportközpont kapta meg a Scitec nevét.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az elmúlt években nagyon sokat változott a hazai edzőtermi piac, mely elsősorban a tudatos életmód elterjedésének köszönhető. Ennek megfelelően ma már közel 800 edzőterem működik az országban, ebből mintegy 100 már magas kategóriás gépekkel van felszerelve, legalább 2000 négyzetméteresek és hosszú nyitvatartással rendelkeznek. Szász Máté, a SCITEC NUTRITION kereskedelmi igazgatója elmondta:

Azt látjuk, hogy nagy az igény a fogyasztók részéről a klasszifikált termek iránt és erős a verseny a fitnesztermek között: egy fővárosi kerületben vagy nagyobb településen belül már akár 2-3 felsőkategóriás terem is működik. Számukra biztosítjuk a lehetőséget, hogy pozicionálásuk erősítése érdekében használják a SCITEC nevet, a fogyasztók pedig a globális SCITEC-standardnak megfelelő, minőségi kiszolgálásban részesülhetnek.

A tervek szerint összesen 15 kvalifikált fitneszterem veheti majd fel a Scitec nevet, köztük fővárosi és vidéki termek is lesznek. Az együttműködések során a márka és a termek közös promóciókat is fognak hirdetni, valamint a termekben dolgozó személyzetet a Scitec fogja képezni, hogy a legjobb tanácsokkal lássák el a vendégeket.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!