9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Februári könyvajánló

2021. február 06.
54.7051
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén februárban két könyvújdonságot mutatunk be, melyekben természetesen az egyik fő téma, a szerelem. Ha még nem tudod, hogy ,mit olvass ebben a hónapban, akkor mindenképpen olvasd el az alábbi cikkünket.


Nina George: Kis francia bisztró

Az írónő legutóbbi regénye, a nagy sikert arató Levendulaszoba után legújabb könyvében a reményről, egy új életről és egy varázslatos francia környékről mesél. A történet középpontjában egy 60 éves nő áll, akinek élete teljesen kiüresedett és már élni sem akar. Éppen ezért dönt úgy, hogy a Szajnába veti magát, azonban sikerül megmenteni. A kórházban egy bretagne-i halászfalu képe óriási hatással van rá és eldönti, hogy elutazik oda.

Februári könyvajánló - 2. kép

A kis halászfaluban nem csak rátalál ismét önmagára, de elhatározza, hogy új életet kezd, új reményekkel. Ez a kötet nem csak a romantikáról szól, de inspirációt adhat bárkinek, aki elveszettnek érzi magát a világban. (Alexandra kiadó, 3.899,-)

Virginia Baily: Megrontott éden

1929-et írunk, amikor Olaszországban Mussolini és a feketeingesek uralkodnak. A regényfőhőse a 17 éves Liliana úgy dönt, hogy a fasizmus ellen elköltözik a csodálatos tengerparti Tripoliba. A lány nagy reményekkel költözik el, de sajnos nagyon hamar kiderül, hogy a hely flört és szerelem helyett üldöztetést, erőszakot, korrupciót és elnyomást takar. De még ezek között is rátalál a tiltott szerelem, mely nem csak rá, hanem a családjára is veszélyt jelent.

Februári könyvajánló - 3. kép

Virginia Baily írónő romantikus történelmi regénye valós történelmi események, mélyre temetett traumák és megrontott ártatlanság ihlette. Ez a regény egészen biztosan megérinti az ember szívét és lelkét is. (Alexandra kiadó, 3.999,-)
1 hozzászólás

Linda

3 éve, 5 hónapja és 19 napja

De jó könyvek. mosolygó smiley

válasz erre