-3 °Cenyhe havazás
2021. január 19., kedd • Sára, Mária

Ezeket a könyveket olvasd januárban! - könyvajánló

Mariann , 2021. január 02.
Végre elérkezett az új év, amit egészen biztosan sokan vártatok már és reméljük sokan fogadtátok meg, hogy idén kicsit többet fogtok olvasni. Mai cikkünkben ajánlunk néhány inspiráló és szórakoztató könyvet, amit mindenképpen érdemes lesz idén januárban elolvasni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Matthew McConaughey: Zöldlámpa

Még tavaly télen jelent meg a híres amerikai színész, Matthew McConaughey első könyve, a Zöldlámpa, mely a színész úgynevezett memoárja. Ez a könyv rengeteg inspirációt ad az olvasó számára és egyben a motivációs könyvnek is mondható. Az olvasóval rengeteg élményt, bánatot, kudarcot és sikert oszt meg a színész, mely az évek során érte.

Ezeket a könyveket olvasd januárban! - könyvajánló - 2. kép

A könyv címe a Zöldlámpát kapja, ugyanis a könyv arra motiválja az olvasót, hogy ha az életben zöld lámpát ad másoknak, akkor előbb utóbb ő maga is zöld lámpát fog kapni. (21. század kiadó, 4.990,-)

Pokorny Lia: Holnapra is marad

A Konyhafőnök VIP-ban Lia már bizonyította, hogy tud főzni, de egy különleges szakácskönyvet is megalkotott tavaly, mely a fenntarthatóság jegyében született meg. A színésznő évek óta igyekszik tudatos táplálkozni és ennek megfelelően főzni. Lia a barátaival olyan receptgyűjteményt készített, melyeket az egyszerű, hétköznapi háziasszonyok is elkészíthetnek otthon, akár a kertből szedett zöldségekből.

Ezeket a könyveket olvasd januárban! - könyvajánló - 3. kép

Ha idén azt fogadtad meg, hogy tudatosabban fogsz táplálkozni, akkor ezt a szakácskönyvet mindenképpen szerezd be, igazi segítség lesz a mindennapokban. (21. század kiadó, 5.490,-)

Josie Silver: Egy decemberi nap

A 21. Század Kiadó egy gyönyörűen illusztrált új borítóval jelentette meg az írónő egyik legjobb regényét, mely már több millió szívet rabolt el a világon. A történetben két ember szerelmi történetét ismerhetjük meg, mely nem alakul úgy, mint a mesékben. Rengeteg elhalasztott esély, szenvedés és szívfájdalom.

Ezeket a könyveket olvasd januárban! - könyvajánló - 4. kép

Ezt a klasszikus szerelmi történetet mindenképpen érdemes elolvasni, egészen biztos meg fog érinteni Téged is. (21. század kiadó, 3.990,-)
 
2 hozzászólás

debbie • Pipi #2 • 2 hete és 1 napja

Josie Silver könyve nagyon jó már régebben olvastam igazi romantika.

Mirjam • Polihisztor #1 • 2 hete és 1 napja

Uhh a Zöldlámpa nagyon érdekel.