13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ezek szerepeljenek az idei karácsonyi bakancslistádon!

2019. december 11.
19.7641
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nyakunkon a karácsony, ami sokak számára minden évben ugyanúgy zajlik. Kinek jól, kinek rosszul, kinek semlegesen. Hogy idén változtatnánk egy kicsit a dolgon? Ebben az esetben itt az ideje összeállítani egy bakancslistát, hogy valóban változtassunk egy kicsit a megszokásokon. Ötletünk sincs, hogy mivel tudnánk megtölteni egy ilyen listát, Ebben az esetben adunk most néhány tuti tippet!


Forralt borozás a barátokkal

A forralt bor finom. A barátokkal lenni pedig jó. Kössük össze tehát a kettőt, és máris megvan a bakancslista első pontja. Merthogy nem kell ebben a tekintetben óriási dolgokra gondolni, a legalapvetőbbek sokszor a legtartalmasabbak és legkülönlegesebbek. Sőt mi több, a jelenleg országszerte zajló karácsonyi vásároknak köszönhetően biztosan nem lesz nehéz egy forralt boros standot sem találni.

Ezek szerepeljenek az idei karácsonyi bakancslistádon! - 2. kép

Karácsonyi filmmaraton

Sorban jelennek meg a jobbnál jobb filmek, te pedig folyamatosan halogatod a megtekintésüket? Ha karácsonykor várhatóan nem lesz más dolgod, akkor tarts egy óriási filmmaratont, ezáltal legalább az egyik napodat áldozd fel arra, hogy reggeltől estig pörgeted a filmeket, amivel garantáltan bepótolhatod az egész évet. Kaja van, édességgel dugig a ház, szabadidő is van, mi kell még?

Jégkorcsolyázás

Mindig ki akartad próbálni a korcsolyázást, de soha nem vitt rá a lélek? Esetleg nem volt alkalom? Akkor most már ne halogasd tovább a dolgot, mert országszerte több nagyvárosban is felállítanak ilyenkor műjégpályákat, melyek sok helyen kölcsönözhető korcsolyákkal várják az érdeklődőket. Nem baj, ha nem tudsz és csak esel-kelsz, nem te leszel az egyetlen.

Egy régi hagyomány felidézése

A karácsony akkor szép, ha megemlékezünk azokról, akik már nem lehetnek velünk. Ezt a leghatásosabban úgy tehetjük meg, ha felidézünk egy olyan régi hagyományt, ami például az egyik elhunyt nagyszülőnkhöz köthető. Legyen szó egy régi receptről, egy korabeli társasjátékról, vagy bármi másról, ami eszünkbe juttatja a régi élményeket, a hatás garantáltan nem marad majd el.

Ezek szerepeljenek az idei karácsonyi bakancslistádon! - 3. kép

Pár régi barát felkeresése

Az emberek jönnek és mennek körülöttünk, a barátok állandóan cserélődnek körülöttünk, még ha néhány ki is tartanak mellettünk. Ha neked is hiányzik pár régi cimbora, és nem is igazán érted, hogy miért szakadt meg köztetek a kapcsolat, akkor ne halogasd tovább a dolgot, egy telefonhívás vagy egy Messenger-üzenet az egész. Beszéljetek újra pár percet!

Egy kis jótékonykodás

A karácsony a szeretet ünnepe, vagyis gondoljunk azokra, akik nem meleg lakásban vagy teletömött pocakkal ünnepelhetnek. Ha tehetjük, akkor adakozzunk ebből az alkalomból, hiszen rengeteg rászoruló család van, akik számítanak ránk ilyenkor, de akár állatmenhelyeket vagy más alapítványokat is megsegíthetünk. Néhány ezer forint is sokat számít ilyenkor!
2 hozzászólás

csillucs

4 éve, 8 hónapja

Jégkori kizárt össze törném magam, de filmezés lesz. mosolygó smiley

válasz erre

Lili

4 éve, 8 hónapja és 1 napja

Jótékonyság megvolt, forralt borozás meg lesz na meg a filmek. mosolygó smiley

válasz erre