0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

Ezek a 2020-as év fürdőszoba trendjei

Mariann , 2020. február 01.
Nemrégiben rendezték meg először a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást, ahol megtudhattuk, hogy idén milyen lakberendezési trendek várhatóak a fürdőszobákban és milyen termékekkel tehetjük még hangulatosabbá, kényelmesebbé az otthoni wellnesst. Mai cikkünkben összeszedtük a legfontosabb újdonságokat, ha esetleg Te is idén szeretnéd felújítani a fürdőszobádat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Fekete meghódítja a fürdőszobákat

Kétségtelen, hogy változnak az idők és a trendek, így a fürdőszobákban is megjelennek az egyre merészebb színek. Bár továbbra is hódít a klasszikus fehér szín a szanitereknél, de már egyre nagyobb az igény a különlegesebb darabokra és az egyik legkedveltebb szín a trendek terén a fekete. Legyen szó matt fekete csapról vagy fekete kádról, a gyártók szinte minden igényt kielégítenek termékeikkel.

Fekete minden mennyiségben

Fekete minden mennyiségben


A hideg burkolatok terén szintén óriási a választék, hiszen ma már a klasszikus csempéken túl választhatunk például 100%-ban vízálló festékeket is. Érdemes több féle csempével feldobni a fürdőszobát, ezzel elkülönítve a különböző részeket, mint például a zuhany, a kád és a mosdó.

2. Okosodó fürdőszoba

Manapság már szinte mindent fel lehet okosítani és ez alól nem lehet kivétel a fürdőszoba sem. A különböző gyártók rengeteg okos megoldást biztosítanak vevőik számára. Ilyen például a bluetooth hangszóróval ellátott okostükör, melybe nem csak a hangszórók lettek beépítve, hanem LED fények is, valamint egy nagyító rész is. Így nem kell külön tükör ha sminkelni szeretnénk. Ezen felül bizonyos tükrök beépített idő- és hőmérsékletkijelzővel vannak ellátva, így az ágyból felkelve, azonnal tudjuk hány fok van kint.

Okostükrök a fürdőszobában

Okostükrök a fürdőszobában


Az okos eszközök a csaptelepek terén is fellelhetőek, így például egyes csapok esetén beállíthatjuk, hogy hány fokos víz folyjon a csapból, továbbá a vízpazarlás ellen is védenek. A konyhai csaptelepek esetén pedig olyan komplett rendszereket építtethetünk be, melyek ásványi víz minőségű vizet biztosíthatnak vagy akár szénsavas vizet.

3. Különálló fürdőkádak

Az elmúlt években egyre többen választják fürdőszobáikba a különálló kádat, melyek már nem csak fehér színben érhetőek el, hanem akár fekete vagy más színekben is. Formák terén az egyre modernebb, letisztultabb vonalvezetéssel megálmodott kádak a legtrendibbek, melyekhez praktikus, szép álló csaptelepeket választhatunk. A gyártóknál továbbra is megtalálhatóak a klasszikus, beépíthető kádak, valamint a sarokkádak is, melyek több féle méretben és formában kaphatóak.

Különálló kádak igazán stílusosak

Különálló kádak igazán stílusosak


A sarokkádak között találhatóak olyan modellek, melyek valamilyen wellness funkcióval vannak ellátva, így az otthoni pihenéshez és feltöltődéshez ezek a kádak a legjobb választások, amennyiben nincs lehetőség egy jakuzzi elhelyezésére. De ha van rá elegendő hely, akkor már jakuzzikból is válogathatunk, melyek egyre több funkcióval vannak ellátva, csupán a pénztárcánk szab határt.

A fekete a kiegészítőkben is megjelenik

A fekete a kiegészítőkben is megjelenik


 
3 hozzászólás

eperjam • Überbrutál #3 • 4 hónapja, 5 napja

Nem rossz ez a fekete vonal. De azok az okos tükrök nagyon bejönnek. Amúgy is tervezem lecserélni a fürdőben, valami világítós modernebbre.

Linda • Polihisztor #2 • 4 hónapja, 6 napja

Az első képen a zöldes fürdő nagyon tetszik. Annyira vagány.

kalifa • Hiperaktív #1 • 4 hónapja, 6 napja

A különálló kádak nagyon tetszenek, de ez a fekete vonal annyira nem.