2019. május 22., szerda • Júlia, Rita

Ez igen: így kell eljárni az albérlőkkel, akik képtelenek emberként viselkedni!

Brauny , 2018. június 12.
Bár önbíráskodásért nem kizárt, hogy még őt fogják elővenni, de akkor is a fél világ tapsol annak a francia férfinek, aki saját Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra kálváriáját albérlőiről, egy háromgyermekes családról, akiket hónapokon át nem volt szíve utcára tenni.


A férfinél azonban betelt a pohár, hiszen a több mint egy évnyi lakbér-elmaradás mellett a család szó szerint romokba döntötte a főbérlő 120 négyzetméteres lakását, ezáltal több mint 10 ezer eurós kárt okoztak és annyi szemetet halmoztak fel odabent, mint egy kisebb szeméttelepen.

A férfi elmondása alapján szó szerint lyukak voltak a falban, mindenhol kosz és bűz volt, a parketta és a szőnyeg tönkretéve, a hűtőben rothadt ételmaradékok bűzlöttek, és mivel a család szó nélkül lelépett, illetve hátrahagyta hulladékát - a tartozással együtt - a főbérlő bosszút esküdött.

Fogadott egy fuvarozót, a lakásban felhalmozott összes szemetet és tönkretett dolgot felpakolták a teherautóra, majd elszállították a család új otthonához, ahol az útra leborították az egészet, hogy a volt albérlők megkaphassák, ami jár. 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!