Ez a nő ingyen akart enni éttermekben, ezért üvegszilánkokat rágott össze

Brauny , 2017. október 10.
Csalás miatt indított eljárást a rendőrség Kaitlyn Murphy, egy 31 éves amerikai nő ellen, aki úgy szeretett volna magának a jövőben ingyen étkezési lehetőségeket biztosítani éttermekben, hogy közben a saját életét is kockára tette.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A nő ugyanis ismerte a jogait, így amikor beült egy étterembe, és kikérte az ételt, a falatozás során üvegdarabokat tett a tányérjába, amiket nemcsak megmutatott, hanem a drámai hatás kedvéért össze is rágott, hogy az étterem tulajdonosai azonnal megijedjenek és ingyen ételt biztosítsanak a számára.

A nő állítólag 9 étteremben mutatta be ezt a trükköt - mindössze 12 nap alatt -, néhány esetben pedig még a száját is megvágta a hihetőbb előadás érdekében, azonban Kaitlyn elkövetett egy hibát: trükkjét kizárólag egy aprócska kisvárosban alkalmazta, ahol csakhamar elterjedt a csaló híre.

Ez a nő ingyen akart enni éttermekben, ezért üvegszilánkokat rágott össze - 2. kép

Amikor a rendőrség körözést adott ki ellene, a nő azonnal feladta magát, és kiderült róla, hogy sokáig elvonón volt, nem sikerült visszailleszkednie a társadalomba, így nem volt pénze ételre, éttermekre pedig pláne.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!