20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ez a lány azt hitte, hogy terhes, közben csak óriási cisztája volt

2017. szeptember 12.
6.2101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kirsty Butler egy 22 éves wales-i nő, akinek egyik napról a másikra látványos növekedésnek indult a pocakja, amire már munkatársai is felhívták a figyelmét, így a lány vett egy terhességi tesztet, amiből kiderült, hogy valóban kisbabát vár.

Másnap rögtön el is ment orvoshoz, ahol a doktor megerősítette számára a hírt, azonban valami nem stimmelt, Kirsty pocakja ugyanis akkora volt, mintha legalább 8 hónapos terhes lett volna, miközben kisbabája mindössze 6 hetes lehetett akkor.



Ez a lány azt hitte, hogy terhes, közben csak óriási cisztája volt - 2. kép

Az orvos kíméletlenül közölte is vele a rossz hírt: az óriási pocakot egy rendkívül méretes, mintegy 30 centiméteres ciszta okozza, amit azonnal el kell távolítani, ha a lány azt akarja, hogy kisbabája egészségesen ki tudjon fejlődni, azonban a lány visszautasította a beavatkozást azért, hogy a kisbaba megerősödjön odabent.

Ez a lány azt hitte, hogy terhes, közben csak óriási cisztája volt - 3. kép

Ez azonban végzetesnek bizonyult, mert a 11. héten az apróság feladta a küzdelmet, Kirsty ugyanis elvetélt, amivel egyetemben azonnal sort kerítettek a műtétre, és mint kiderült, a ciszta olyan károkat okozott a méhében, amitől a nőnek talán soha nem lehet gyermeke.

Ez a lány azt hitte, hogy terhes, közben csak óriási cisztája volt - 4. kép

Mindez egy évvel ezelőtt történt, Kirsty azonban mindvégig optimista maradt, szigorúan betartotta az orvosok utasításait, és a Daily Mailnek elmondta, hogy a legutóbbi vizsgálatok azt mutatták, hogy szigorú ellenőrzés mellett talán újra megpróbálkozhatnak a kisbabával.