Ez a kisfiú 3 évig árult limonádét, hogy saját lovat vehessen

Brauny , 2016. október 18.
Ha nem lenne elég inspirációd mára, akkor itt az idő megismerkedni Sabastian Lucas, egy 7 éves ausztrál kisfiú történetével, aki bebizonyította, hogy kemény munkával bármit elérhet az ember.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kisfiú ugyanis három évvel ezelőtt elhatározta, hogy szeretne magának egy saját lovat, azonban mivel szülei ezt nem engedhették meg maguknak, a kis Lucas magánakcióba kezdett, és nekilátott a limonádéárusításnak.

Noha szülei is úgy hitték, hogy a fiú hamar ráun majd a gyűjtésre, Lucas azonban szorgalmasan árulta szinte minden nap limonádéját - átszámítva alig 40 forintos áron, amivel sajnos nem sok esélye volt arra, hogy belátható időn belül lovat vásároljon magának.

Ez a kisfiú 3 évig árult limonádét, hogy saját lovat vehessen - 2. kép

Mivel szülei látták igyekezetét, ezért elhatározták, hogy megmozgatnak mindent ahhoz, hogy Lucas-nak saját lova lehessen, így sikerült vásárolniuk neki kis kedvezménnyel egy 13 éves állatot, akinek a kisfiú annyira örült, hogy csak sírni tudott.

Hogy milyen megható is volt, amikor a kis Lucas megtudta, hogy három év után végre van egy saját lova? A szülők videóra rögzítették a pillanatot, hogy az egész világ láthassa, de vigyázat, szem nem marad szárazon!

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!