13 °Cszórványos felhőzet
2020. szeptember 30., szerda • Jeromos

Ez a fiatal nő furcsa módon, tiniként lett kopasz!

Szofi Kakuk , 2020. február 11.
Cayla Harder tinédzser évei óta küzd egy speciális autoimmun betegséggel, aminek következtében kihullott az összes haja. A kopasz lány ma, már másokat inspirál a saját történetével.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Cayla még csak egészen fiatal volt, amikor is egy betegség tünetegyüttesének köszönhetően elkezdett csomókban hullani a haja. A fiatal lány számos orvosi kivizsgálás után megkapta a diagnózisát, ami egy autoimmun betegséget foglal magában, ez az úgynevezett alopecia. Cayla a diagnózis átvétele után úgy döntött, hogy idő előtt végleg megválik a maradék hajától is és elfogadja, hogy amennyiben hosszú hajat akar, akkor bizony a parókák széles kínálatából tud csak válogatni.

Cayla hosszú évek alatt tudta csak feldolgozni az őt ért veszteséget. A folytonos szorongásával azonban nem igazán tudott mit kezdeni, így a későbbiekben úgy döntött, hogy ezt inkább átalakítja egy misszióvá, ami által másoknak is erőt tud adni. Cayla az önismeret rögös útját járva mostanság sokkal kiegyensúlyozottabb és pozitívabb személy, aki a történetével inspirációt próbál nyújtani a világnak is.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!