13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ez a férfi egy idegen alvó férfit talált a barátnője mellett, és különös dolgot tett!

2017. április 28.
9.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Duston Holloway neve az elmúlt napokban körbejárta az egész világhálót, méghozzá nem véletlenül, hiszen szerencsétlen férfit nagyon durván felszarvazta a barátnője, akit egyik éjszaka úgy talált a saját ágyukban, hogy egy idegen férfi szunyókált mellette.

Bár a legtöbb férfinek csúnyán elborult volna az agya és talán súlyos vérfürdőt rendezett volna a helyszínen, Duston azonban hihetetlen módon megőrizte a hidegvérét, és úgy határozott, hogy az egész világ előtt lejáratja volt szerelmét, aki a férfivel együtt csak úgy bűzlött az alkoholtól.


kép'>Ez a férfi egy idegen alvó férfit talált a barátnője mellett, és különös dolgot tett! - 2. kép

Duston ezért csendben belopózott a hálóba, és nemcsak lefotózta a párt, hanem szelfizett is velük egyet, majd feltöltötte a képet a Facebookra, hogy mindenki lássa: volt szerelme mennyire csalfa és megbízhatatlan.

Ez a férfi egy idegen alvó férfit talált a barátnője mellett, és különös dolgot tett! - 3. kép

A sztori körbejárta az egész világot, és Duston szerint sok levelet kapott, amelyben arról kérdezték, mi lett volna, ha a pár felébred? A férfi szerint valószínűleg szétrúgta volna a seggét, vagy megkérdezte volna, hogy mit kér reggelire, de inkább ezt a csúnya lejáratást választotta, hiszen ezzel az egész világ előtt minősítette volt barátnőjét.

Ez a férfi egy idegen alvó férfit talált a barátnője mellett, és különös dolgot tett! - 4. kép