18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ez a férfi azt hitte, csak sörhasa van, de közben nagyon súlyos beteg volt

2018. március 28.
12.1501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Kevin Daly egy 63 éves férfi, aki még 2015-ben egy jelentős szívműtéten esett át, amikor 15 kilót dobott le magáról, azonban ennek ellenére is nagy pocakja maradt hátra, amiről azt hitte, csak egyszerű sörhas, noha személy szerint nem szerette a sört.

Mivel Kevint nem hagyta nyugodni a dolog, felkereste biztosítóját, ahol bár többször megtagadták tőle, végül azonban kiharcolta, hogy elmehessen egy CT vizsgálatra, ami igencsak jó döntésnek bizonyult, lévén az orvosok észrevették, hogy a férfi pocakja valóban nem egyszerű sörhas, hanem egy 13 kilogrammos tumor.

A rosszindulatú zsírdaganat a doktorok szerint már több mint 10 éve növekedhetett a férfi hasában, aki gyakran tapasztalt miatta átmeneti hasi fájdalmat, székrekedést és véres székletet, de nem gondolta volna, hogy ekkora a baj, ám nagy szerencséje volt, mert az efféle daganattípusok lassan nőnek és ritkán okoznak áttétet.

A súlyos elváltozást végül egy 6 órás műtéttel tudták eltávolítani a férfiból, aki orvosa szerint pár hónapon belül meghalt volna, ha így folytatódik tovább, lévén a daganat már annyira nagy volt, hogy elnyomta a vastagbelét, sőt az egyik veséjét is el kellett távolítani, mert teljesen körbevette már.