9 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Ez a 8 éves kisfiú több száz játékot gyűjtött a Puerto Rico-i gyerekeknek

2017. december 14.
1.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár megkezdődött már a helyreállítás, még hónapok kellenek ahhoz, hogy a nyári hurrikánok után Puerto Rico szigetén minden úgy működjön, mint régen, ez pedig alaposan rányomja a bélyegét az emberek karácsonyára is.

Jayden Perez, egy New Jersey-ben élő 8 éves kisfiú azonban még novemberben elhatározta, hogy minden erejével azon lesz, hogy segítsen a Puerto Ricóban élő gyermekeknek azzal, hogy játékgyűjtésbe kezd, és az összegyűlt dolgokat az ünnepekre eljuttatja az ottani rászorulókhoz.

Jayden a szülei segítségével egy komplett gyűjtésbe kezdett, amihez még a Facebookot is segítségül hívták, így végül egy kisebb raktárnyi adomány gyűlt össze, volt aki utánfutóval hozta a sok játékot, aminek végül az lett a vége, hogy a kisfiú több mint ezer adományt tudott összeszedni.

A fiú édesanyja szerint további felajánlott játékok érkeznek még hozzájuk az elkövetkezendő napokban, és ha befutott minden, egy szállítmányozó cég felajánlásából a játékokat ingyen elviszik a Puerto Ricóban élő gyerekeknek.