2019. május 22., szerda • Júlia, Rita

Ennek a kislánynak egy betegség miatt akkora szeme van, mint egy anime sztárnak

Brauny , 2018. szeptember 19.
Mehlani Ramirez egy mindössze kétéves kislány, akinek a története az egész világot körbejárta a napokban, az apróság ugyanis az Axenfeld-Rieger szindrómától szenved, mely egy rendkívül ritka genetikai betegségként alaposan megkeserítheti a jövőben az életét.


Az elváltozás ugyanis folyamatosan torzítja a pici arcát, ezért apró kora ellenére már többször is műtötték, így részben ennek, részben a betegségének köszönhetően a kislány úgy néz ki, mintha egy animéből lépett volna elő, hiszen olyan hatalmas szemei vannak, mint néhány rajzfilmes szereplőnek.

Bár a kis Mehlani nagyon cuki, édesanyja azonban már most nagyon fél attól, hogy mi lesz később, amikor kislányát csúfolni kezdik megjelenése miatt, hiszen bár most még csak dicsérik, de később, a gyerekek körében nem biztos, hogy kizárólag pozitív véleményeket kap majd.

A kislány édesanyja egyébiránt a Twitteren keresztül osztotta meg a világgal aggodalmait, elmondása szerint pedig annyi pozitív véleményt és tanácsot kapott, hogy most már sokkal optimistábban tekint a jövőbe.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!