9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Elütötte egy autó, modell lett belőle

2014. március 31.
1.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Elképesztő eset történt néhány hónappal ezelőtt egy brit asszonnyal, akit súlyos autóbaleset ért, életveszélyes sérülésekkel került kórházba, ám a Daily Mail információi szerint Tindy Chagger nem csak túlélte a tragédiát, hanem alaposan meg is változtatta életét.

A baleset előtt ugyanis a 38 éves Tindy világ életében szenvedett a súlyfeleslegtől, a kórházi ápolás során azonban végre megkapta azt a segítséget, amire a fogyás tekintetében mindig is vágyott, ezáltal bár a baleset örök nyomokat hagyott benne, de mégis segített az asszonynak a fogyásban.

Az orvosok ugyanis nem csak megmentették, meg is változtatták életét, hiszen míg túlsúlyos nőként került be a kórházba, addig a három hónapos kezelés elteltét követően egy vékony, vonzó és szexi nőként hagyta el az intézményt, hiszen 44 kilótól szabadult meg a 12 hét alatt.

Mivel a baleset és a hosszúra nyúlt kezelés során a munkáját elveszítette, Tindy-nek új életet kellett kezdenie, és mivel új külsője ezt lehetővé tette, elhatározta, hogy jelentkezik néhány modellügynökségnél, akik megdöbbenésére azonnal alkalmazták is őt pár kisebb munkára, noha ez a baleset nélkül állítása szerint soha nem sikerült volna neki.