13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Elképesztő: szörnyethalt a modell, amikor felrobbant a tejszínhabos szifon

2017. június 23.
10.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Túlzás nélkül hihetetlen dolog történt egy 33 éves francia fitneszmodellel, név szerint Rebecca Burgerrel, aki hazájában nagy népszerűségnek örvendett, éppen ezért sokan óriási veszteségként és tragédiaként kezelik halálát, ami megdöbbentő és morbid is egyben.

Történt ugyanis, hogy egyelőre ismeretlen okokból Rebecca kezében felrobbant egy olyan tejszínhabos szifon, ami túlzás nélkül sokunk gyermekkorát is meghatározta évtizedeken át, és bár magától a robbanástól még talán nem lett volna baja, de a szifon olyan szerencsétlenül csapódott a mellkasának, hogy az ütközés szívinfarktust okozott.


Jún 8., 09:07 PDT



Rebecca családja a közösségi oldalon jelentette be a történteket a halált okozó szifon képével ábrázolva, amely mellett kijelentették, hogy a lány helyesen, rendeltetésének megfelelően használta az eszközt, amely hibás volt, ezért következhetett be a baj.

A család felhívta a figyelmet arra, hogy efféle hibás eszközökből még rengeteg lehet forgalomban, így amennyiben az embereknek van otthon, inkább dobják el messzire.