13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Elképesztő: Feltámadt a halott férfi!

2014. március 03.
3.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hihetetlen eset történt a múlt héten a tengerentúlon, amire még az orvosok sem tudnak választ adni.

A történet főszereplője egy nagypapa, név szerint Walter Williams, aki múlt szerdán váratlanul elhunyt, pontosabban orvosai megállapították a klinikai halált, ám másnap mégis csoda történt.

Egyelőre még a bácsi orvosai sem tudják mi történhetett, de miután az igazságügyi orvosszakértő megállapította a halál beálltát, néhány órával később olyan dolgot kellett papírra vetnie Walter Williams esetében, amit korábban még soha: a nagypapa ugyanis feltámadt, újra élt.

Miután a halál beállta megállapításra került, a szokásos eljárás keretein belül Walter nagypapa testét hullazsákba helyezték, és elszállították a hullaházba, ahonnan a család csakhamar megdöbbentő telefonhívást kapott, a vonal végén ugyanis arról a hihetetlen hírről értesültek, hogy a nagypapa lába megmozdult, így a hullaház dolgozói szerint igenis életben van.

A család azonnal a kórházba sietett, ahol Walter sem tudott magyarázatot adni a történtekre, azonban mire családja megérkezett, már ismét friss és üde volt. Dexter Howard, aki korábban megállapította a halál tényét, szó szerint csodának nevezte a történteket, orvosi magyarázat ugyanis szerinte erre nincs.