7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Elképesztő: Emberhúst találtak az étteremben!

2014. február 14.
2.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő hírek láttak napvilágot egy kannibalizmussal vádolt étteremmel kapcsolatban, ahol hiába tartottak számtalan különleges fogást a vendégek, de főként a turisták számára, ők gyakran nem is tudták, hogy a hús, amit esznek nem állati eredetű.

Szerencsére az eset Európától messze, Nigériában történt, ahol az időközben letartóztatott étterem-tulajdonos szerint soha nem is tagadták, hogy emberhúst szolgálnak fel, habár igaz ami igaz, nem is kötötték ezt vendégeik orrára.

A botrányt egy helyi lelkész robbantotta ki, aki állítása szerint egy finom húsétel elfogyasztása után roppant magasnak találta a kiállított számlát, és amikor kérdőre vonta az étterem tulajdonosát, ő egy vállrántás kíséretében azt közölte a pappal, hogy ne csodálkozzon, hiszen emberhúst fogyasztott.

A kannibál étteremben történt rendőrségi razzia során fegyvereket és lőszereket is találtak, ezen felül pedig friss, zacskóba csomagolt emberfejeket.

Nigériában nem ez az első alkalom, hogy kannibalizmus vádjával bíróság elé állítanak embereket, de ez volt az első alkalom, hogy étteremben kínálják az emberhúst.