12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Elképesztő: Betegsége miatt ketrecben kell tartania kislányát

2014. szeptember 30.
1.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb megdöbbentő esetről számolt be a Mirror magazin, amiből egy brit család drámájára derült fény, hiszen hiába tesznek meg szülei mindent a nagyon ritka és súlyos epilepsziában szenvedő, mindössze 10 esztendős Sadie Fenton Huntért, sajnos van amit ők sem tudnak biztosítani számára.

A kislány ugyanis a kór olyan ritka változatától szenved, aminek következtében nem aludhat hagyományos ágyban, mert rohamai miatt félő, hogy komoly kárt okozna magának.

A kis Sadie szenvedéseit enyhíthetné egy speciálisan kipárnázott ágy, amire kirívóan magas ára miatt a család nemrégiben támogatást is kért a helyi önkormányzattól, azonban azt ők indoklás nélkül megtagadták.

Emiatt a tízéves Sadie Fenton Huntnak egy olyan ketrecben kell aludnia, amelyet kutyák elszeparálásához alkalmaznak, hiszen csak ez tudja biztosítani a kicsi számára a biztonságos alvást.

Szülei szerint leírhatatlan és egyben borzasztó látni, hogy kislányuk egy ketrecben alszik, éppen ezért fordultak a sajtóhoz, illetve a nyilvánossághoz, hogy így gyűjthessék össze a lánynak az új ágyra valót, ami szerencsére alig pár órával a hír felbukkanását követően már össze is jött a családnak.

Elképesztő: Betegsége miatt ketrecben kell tartania kislányát - 2. kép