0 ℃Tiszta idő
2020. június 03., szerda • Klotild

Elindult a 27. Telekom VOLT Fesztivál

Mariann , 2019. június 26.
Tegnap, a nulladik nappal kezdetét vette az immáron 27-dik Telekom Volt Fesztivál Sopronban, ahol idén új helyszínen várják a fesztiválozókat a szervezők megannyi programmal, koncerttel és élményekkel.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az idei fesztivál egyik nagy újítása az új helyszín, mely a régi közvetlen szomszédságában található. Ezt a helyet alig néhány hónap alatt kellett Sopronnak felkészülnie az új helyen - utak épületek, víz- és csatornahálózat - a Voltra, és vele együtt a több mint százezer vendégre. A fesztivál 10 helyszínén összesen 200 program várja majd a fesztiválozókat, köztük pedig olyan világsztárokkal, mint például a Papa Roach, a Cypress Hill és a Slipknot. De érkezik még a Black Eyed Peas, a gitárhős Slash, EDM frontról pedig Robin Schulz és Martin Solveig is.

Az évek során a VOLT lett a legcsaládiasabb magyar fesztivál, melynek köszönhetően idén még több program várja a kicsiket, ezekről bővebben olvashattok egy korábbi cikkünkben. Minden évben igyekszik a fesztivál valamilyen karitatív szervezettel felhívni a figyelmet egy fontos ügyre, idén a Média Unióval együttműködve a "Minden tanár rocksztár!" elnevezésű kampányra jutott a választás. A kampánnyal a tanári pálya megbecsülésének fontosságára hívják fel a figyelmet.

Az új helyszín mellett a másik nagy újdonság, hogy a VOLT lesz az első olyan fesztivál hazánkban ahol már Apple Pay-jel is fizethetünk. Az idén május közepén indult szolgáltatásnak köszönhetően az Apple készülékkel rendelkező fesztiválozók a helyszínen bátran használhatják készüléküket fizetésre.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!