9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Elege lett a mai férfiakból, és inkább egy 18. századi kalóz szelleméhez ment hozzá

2018. január 15.
1.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Még a Daily Mail magazin munkatársai is erőteljesen megkérdőjelezték Amanda Teague épelméjűségét, az ír nő ugyanis nem elég, hogy már több ezer fontot költött arra, hogy Jack Sparrowra hasonlítson - tetoválások, raszta, aranyfog, jelmezek és így tovább -, három évvel ezelőtt még a nevét is megváltoztatta.

Így lett Amanda Teague-ból Amanda Sparrow, akinek különös világlátását egyetlen volt barátja sem tolerálta, és többek között emiatt sorban csalódott a férfiakban, éppen ezért elhatározta, hogy feleségül megy élete meghatározó férfijához, egy Jack név alatt a 18.

században élt haiti kalózhoz.

Elege lett a mai férfiakból, és inkább egy 18. századi kalóz szelleméhez ment hozzá - 2. kép

Pontosabban annak a szelleméhez, aki szerinte az ő lelki társa, rendszeresen felkeresi őt, és bár a nő soha nem látta a férfit, azonban úgy gondolja, hogy pontosan úgy néz ki, mint nagy kedvence, Jack Sparrow a Karib-tenger kalózaiból.

Elege lett a mai férfiakból, és inkább egy 18. századi kalóz szelleméhez ment hozzá - 3. kép

Amanda néhány barátnője társaságában egy hajón kötött házasságot a szellemmel, ami szerinte az igazi spirituális kapcsolat. Mint kiderült, a nőnek nem ez az első házassága, előző férjének öt gyermeket is szült, elmondása szerint azonban még soha nem volt olyan boldog, mint most.

Elege lett a mai férfiakból, és inkább egy 18. századi kalóz szelleméhez ment hozzá - 4. kép


Elege lett a mai férfiakból, és inkább egy 18. századi kalóz szelleméhez ment hozzá - 5. kép