31 °Ckevés felhő
2020. augusztus 15., szombat • Mária

Egyre nőiesebbek a mai férfiak

Brauny , 2013. december 18.
Egy friss angliai kutatás nemrégiben bebizonyította, hogy a mai társadalom torz normái alapján egyre nőiesebbé válnak a férfiak. A felmérésben mintegy 1000 érintettet kérdeztek meg arról, hogy mit jelent 2013-ban férfinak lenni, és egészen megdöbbentő eredmények születtek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az kevésbé megdöbbentő, hogy a férfiak az utóbbi években vesztettek makacsságukból, így az erősebbik nem kétharmada ma már egyáltalán nem szégyell útbaigazítást kérni, és a megkérdezettek fele szívesen maradna otthon gyermeket nevelni, ha párjának jobban fizető munkája lenne.

Ennél ijesztőbb eredmények születtek azonban más kérdésekben, hiszen a modern férfiak közel 40 százaléka majdnem minden nap beszél legalább telefonon édesanyjával, minden harmadik válaszadó pedig rendszeresen használ hidratáló krémeket, negyedük pedig festi, vagy befestené a haját, a megkérdezettek egyötöde pedig hajbeültetést is csináltatna.

A kutatás szerint a mai pasik számára az öt legfontosabb dolog között a pénz, az edzettség, az intelligencia és a jó apaság mellett már ott szerepel az is, hogy jól nézzenek ki, holott ez néhány évvel ezelőtt még nem, vagy nem ilyen formában szerepelt a prioritások között, a fogalom mögött ugyanis akkor a tartás, az erő és a jól öltözöttség állt, manapság pedig már a jó frizura vagy a szép arcbőr.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

marco • Hiperaktív #3 • 7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nyomorultak...

csillucs • Nagymester #2 • 7 éve, 2 hónapja és 24 napja

egyébként a fiatalabb generáció már nagyon ad magára egyre több a metroszexuális, előre sajnálom a felnövő csajokat

krisztike • Überbrutál #1 • 7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Akinek ilyen nyámnyila pasi kell az meg is érdemli.