8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Egyetlen mobillal örökítette meg Namíbia csodáit egy magyar fotós lány

2019. augusztus 14.
4.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Igencsak különleges kampánnyal promotálta telefonjaiba épített kameráinak minőségét a Huawei, akik egy workshop keretében 9 ország mintegy 13 fotósát küldték el négy napra Namíbiába annak érdekében, hogy kizárólag a Leica lencséivel örökítsék meg ezt a csodálatos vidéket, méghozzá a Leica világhírű nagykövete, Kristian Dowling társaságában.

A különleges eseménynek Bodnár Zsófia jóvoltából magyar résztvevője is volt, aki mintegy 20 helyszínen fotózhatott a Huawei P30 Pro készülékkel, ami kimagasló képességeinek jóvoltából professzionális formában tudta megörökíteni az afrikai ország csodálatos természeti értékeit és élővilágát.


kép'>Egyetlen mobillal örökítette meg Namíbia csodáit egy magyar fotós lány - 2. kép

Zsófi így emlékezett vissza a négynapos kirándulásra:

Kristian Dowling fantasztikus tanárunk és mentorunk volt. Nagyon segítőkész volt és a szakértelmét sem sajnálta átadni nekünk. Megmutatta, hogy a Huawei P30 Pro csúcsteljesítményű Leica kameráival minden emlékünket megörökíthetjük olyan minőségben, mintha a kép egy profi, tükörreflexes fényképezővel készült volna. Technikai korlátok nem léteztek, mi pedig nem is lehettünk volna inspirálóbb környezetben az életreszóló élményeink megörökítéséhez.


Egyetlen mobillal örökítette meg Namíbia csodáit egy magyar fotós lány - 3. kép