Egyetlen ceruza majdnem megölt egy iskolás kisfiút Floridában

Brauny , 2017. november 14.
Egészen szörnyű és túlzás nélkül páratlan baleset történt a floridai Wellingtonban egy mindössze 8 éves kisfiúval, aki kis híján belehalt abba, hogy egy jól kihegyezett ceruza beleállt a testébe.


A kis Kolston Moradiba ráadásul nem szeleburdiságból állt bele az íróeszköz, elmondása szerint ő csupán leült a földre a táskájával a hátán, ami olyan szerencsétlenül sikerült, hogy a tűéles ceruza egyenesen beleállt a karjába mintegy 5-6 centi mélyen, ahol felsértette az egyik artériát.

Egyetlen ceruza majdnem megölt egy iskolás kisfiút Floridában - 2. kép

A fiú szerint mindebből addig nem is vett észre semmit, amíg fel nem állt, és ezzel ki nem húzta a kezéből a ceruzát, hiszen ekkor elkezdett ömleni az artériából a vér, de szerencsére tanára, Elizabeth Richards lélekjelenlétének köszönhetően - aki egykor ápolónőnek tanult -, azonnal megfelelő kötés került az artériára.

Egyetlen ceruza majdnem megölt egy iskolás kisfiút Floridában - 3. kép

A tanár blúzából készült nyomókötés pedig éppen ideális volt ahhoz, hogy a fiú ne vérezzen el, amíg megérkeznek a mentők, akik közölték az anyával, hogy ha a tanárnő nem cselekszik azonnal, a kisfiú belehallhatott volna a vérveszteségbe.

Egyetlen ceruza majdnem megölt egy iskolás kisfiút Floridában - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.