9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Egy vagyont fizetett internetes szerelmének a férfi, de végül faképnél hagyta

2017. szeptember 26.
8.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Colin Orr története egy tipikus tanmese azoknak, akik hisznek az internetes szerelemben, a Skóciában élő szakácsot ugyanis nagyon csúnyán átverte egy ukrán nő, akivel emberünk egy társkereső oldalon ismerkedett össze.

A férfi több levelet is váltott Olga Marchenkóval, nagyon jól összeismerkedtek, így pár nappal megismerkedésük után Colin kiderítette, hogy a nő egyedül neveli kislányát, férje ugyanis katonaként szolgált a háborúban, de elhunyt, így óriási anyagi nehézségektől szenvednek.


kép'>Egy vagyont fizetett internetes szerelmének a férfi, de végül faképnél hagyta - 2. kép

Mivel Colint egyenesen lenyűgözték a nőről látott fotók, úgy döntött, hogy segít, ezáltal gitárját és számítógépét is eladta, hogy valamivel több mint 500 ezer forintnak megfelelő összeggel tudja segíteni a nőt, aki nagyon hálás volt neki, ezt követően pedig rengeteget beszéltek az interneten, sőt telefonon is.

Egy vagyont fizetett internetes szerelmének a férfi, de végül faképnél hagyta - 3. kép

A dolgok ezután gyorsultak fel, a nő ugyanis szerelmet vallott a férfinak, és elmondta, hogy szívesen kiköltözne hozzá a kislányával, Colin pedig nem habozott, azonnal repülőjegyet vásárolt nekik, azt el is küldte, azonban sem Olga, sem a lánya nem érkezett meg Skóciába a kérdéses időpontban.

Egy vagyont fizetett internetes szerelmének a férfi, de végül faképnél hagyta - 4. kép

A férfi nagyon megijedt, és bejelentette a nő eltűnését, de a hatóságok pár héttel később közölték vele, hogy szó sincs eltűnésről, Olga Ukrajnában él és virul, így nagy valószínűséggel Colin egy hatalmas átverés áldozata lett, azóta ugyanis képtelen elérni a nőt.