0 ℃Tiszta idő
2020. április 03., péntek • Buda, Richárd

Egy olasz nővér szavai adnak erőt a lakosságnak a koronavírus idején

Szofi Kakuk , 2020. március 16.
Alessia Bonarit valósággal csodálják amiatt, mert nővérként bátran kiáll a lakosságért és a saját egészségét is kockára téve harcol a koronavírus ellen. A fiatal nő egy valós fotót is posztolt arról, hogy hogyan fest egy munkanapja után.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Alessia filter nélkül fotózta le magát, a fotóján keresztül azt akarta mindenkinek megmutatni, hogy mit tesz az arcával az egész napos maszkviselés. A fiatal nő retteg attól, hogy ő is elkapja a vírust, de a szakmája iránti küldetéstudat és a rengeteg beteg láttán, mindig erőt tud meríteni önmagából, hogy folytassa a harcot a koronavírus ellen.

Egy olasz nővér szavai adnak erőt a lakosságnak a koronavírus idején - 2. képAz olasz nővér elnyerte az emberek szimpátiáját és mindenki együttérző és támogató üzenettel próbál ilyen helyzetben is segíteni neki és az összes olasz egészségügyi dolgozónak is. Alessia reméli, hogy hamarosan csillapodnak majd a dolgok Olaszországban és az egész világon egyaránt. Ő és az orvosok minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a lehető leggyorsabban lezajlódhasson ez a világjárvány.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!