Egy nőgyógyász jó poénnak tartotta, hogy titokban lilára fesse egy nő vagináját

Brauny , 2018. október 31.
Bűnösnek ítélte az amerikai bíróság azt az 58 éves nőgyógyászt, aki úgy határozott, hogy megvicceli az egyik páciensét, pontosabban nem is annyira őt, mint inkább a férjét azzal, hogy lilára festi a nő vagináját, ami szeretkezéskor a férfi nemi szervét is befestené majd.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Dr. Barry W. King annyira humorosnak találta az esetet, hogy még a kollégáknak is büszkélkedett vele, azonban a nő már kevésbé volt ennyire megértő, pláne hogy nem is ütött be a poén, lévén a páciens és a férje aznap éjjel nem bújtak ágyba.

A tréfa talán nem is derült volna ki, ha King nem kuncogva fogadta volna a nőt - aki egyébiránt kollégája volt -, lévén ekkor mondta el neki, hogy a lila színű anyag, ami a vaginájából folyt bár teljesen normális a kezelések során, ellenben nála nem kellett volna alkalmaznia, pláne nem ilyen nagy mennyiségben, csak a poén kedvéért használta.

A nő rögtön feljelentette a férfit, aki a bíróságon bűnösnek vallotta magát, és egy bocsánatkérő levél megírása mellett 100 órányi közmunkát kell vállalnia, de praxisát megtarthatta, így továbbra is orvosként dolgozik.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!