2019. június 26., szerda • János, Pál

Egy légiutaskísérő megmutatta, hogy milyen bizarr dolgokat lát nap mint nap a munkája során

Brauny , 2019. január 06.
Sokan úgy gondolják, hogy a légiutaskísérők munkája a legegyszerűbb a világon, hiszen csak repkednek, kiszolgálják az utasokat és élvezik az egészet. Kathleen Shaw, aki évek óta dolgozik a szakmában, azonban most rávilágított, hogy ez azért messze nincs így!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Olyannyira nincs, hogy Kathleen egy külön Instagram-oldalt hozott létre annak érdekében, hogy feltöltse a munkája során látott bizarr dolgokat, és valóban, folyamatosan felül tudja múlni korábbi képeit, mert az utasok között állandóan akad, aki nem tiszteli a rendet.

Ha azt mondjuk, hogy a koszos láb az ülésen, vagy a zacskózott vizelet a legenyhébbek a képek között, akkor talán mindent elmondtunk, de nézzétek meg inkább a saját szemetekkel a folyamatosan frissülő oldalt, vagy az alábbi válogatást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#STEAKSONPLANES! ????????????????????????????? Yes this is first class. Yes this is (was?) a T-bone steak that someone ate. Yes they put the bone & remains in the seat back pocket attached to the bulkhead. ????????????????? FRED FLINTSONE SHIT, YO. #yabadabadoo ???? #SAVAGE @neanderthal AF ???? ? ? ? #passengershaming #firstclass #NOPE #instagramaviation #firstclassflight #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #travelling #frequentflier

Passenger Shaming (@passengershaming) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!