6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Egy cipő, amivel mindig tudod, hogy hol jár a párod!

2014. március 31.
1.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egyre-másra érkeznek az újabb és újabb találmányok, amelyek technikai vívmányokként rendre lenyűgözik az embereket, mi több, lassacskán az életünk részévé is válnak.

Éppen ezért itt az ideje, hogy megismerkedjünk a GPS által vezérelt csodacipővel, ami néhány éven belül talán szintén a mindennapjaink része lehet.

Az okoscipőként is emlegetett új kiegészítő különlegessége nem csak futurisztikus küllemében rejlik, hanem beépített GPS-jeladójában is, aminek köszönhetően nem csak mi nem tévedhetünk el soha, hanem barátaink és családtagjaink is mindig tudják majd merre járunk, így ideális ajándék lehet féltékeny párok számára!

A cipő 100 dollárba, tehát közel 25 ezer forintba kerül, és okos-mivoltából kifolyólag természetesen képes lépésszámlálóként is funkcionálni, ezen felül számolni az elégetett kalóriákat, valamint fényekkel jelezni az ideális utat, ha a legrövidebb módon szeretnénk eljutni úti céljainkhoz.

A lábbeli a Lechal név alatt kerül fel a boltok polcaira, a találmányt pedig két indiai kutatónak köszönhetjük, akik elsődlegesen a nehezen tájékozódó emberek számára találták ki a cipőt, de természetesen mások is biztosan szívesen használják majd. Főként a féltékeny feleségek és barátnők!