Egy belga férfi pár órára a világ leggazdagabb embere lett

Brauny , 2018. február 14.
Elképesztő dolog történt a napokban Luc Mathieux-val, egy belga férfivel, aki a múlt héten néhány órára a világ leggazdagabb emberévé vált, miután észrevette, hogy a bankszámlájára 2000 milliárd eurós összeg érkezett.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Luc szeme bár nagyon elkerekedett, ellenben azonnal sejtette, hogy valami félreértés történt, és valóban így is lett, pár nappal az eset előtt ugyanis feliratkozott egy weboldalra, ahol visszaéltek a hitelkártya adataival, ezáltal illetéktelenül levontak tőle 35 eurót.

Miután meg akarta szüntetni előfizetését, és jelezte a problémát a portál felé, akkor történt, hogy a hihetetlen összeg a számláján landolt, melyet az említett oldaltól kapott, de a férfinak eszébe sem jutott, hogy esetleg visszaéljen a helyzettel, inkább rögtön figyelmeztette bankját a történtekről.

Egy belga férfi pár órára a világ leggazdagabb embere lett - 2. kép

Az ügy a csalási osztályhoz került, akik már csak azt látták, hogy a férfi számláján ismét minden a régi, így nem tudtak magyarázatot adni a történtekre, melyből Luc annyit profitált, hogy elmondása szerint váratlanul rengeteg új barátja lett, akik egytől-egyig azt hiszik, hogy dúsgazdaggá vált.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!