13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Égi áldásnak hitték egy indiai faluban a repülőből kieresztett ürüléket

2018. január 23.
1.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A BBC beszámolója szerint olyan dolog történt egy indiai kis faluban az elmúlt napokban, amihez fogható talán még soha, Haryana lakossága ugyanis a minap arra lett figyelmes, hogy az égből hatalmas hangzavarral valami beazonosíthatatlan dolog hull alá a település határába.

A lakók szinte egy emberként rohantak oda, majd meglepődve látták a mintegy 10-12 kilós jégdarabot, amit Vivek Kalia, a lapnak nyilatkozó helyi rendőri erők tagja szerint sokan égi áldásnak hitték, egy űrből érkező ajándéknak, amiből a falu minden lakója hazavitt egy kisebb-nagyobb darabot.

Mint kiderült: nem kellett volna! A nagyobbacska jégtömb ugyanis minden volt, csak áldás nem, lévén egy repülőgép szennyvíztartályának megfagyott tartalmának egy része csapódott be az indiai faluban, így amit a lakók hazavittek, az nem volt más, mint sok-sok pisi, némi kaki és persze víz.


kép'>Égi áldásnak hitték egy indiai faluban a repülőből kieresztett ürüléket - 2. kép

Mint ismert, bár a repülőgépeken használt szennyvíz-tárolókat a leszállás után ürítik ki, azonban vannak gépek, melyek még mindig menet közben dobják le a szállítmányt, mely ilyenkor azonnal megfagy, és többnyire apró darabokban, ritkán nagyobb tömbökben hullik le a földre.