2018. május 26., szombat • Fülöp, Evelin

Cuki: egy kisfiú megszökött, és eltekert a szupermarketbe, hogy tévét vegyen Anyák napjára

AlicE , 2017. május 19.
Egy kisebb hőstettet próbált meg végrehajtani - noha nagy riadalom lett a vége - egy mindössze 6 éves ausztrál kisfiú, bizonyos Raith Barlow még múlt vasárnap, aki úgy döntött, hogy Anyák napja lévén egy különös ajándékkal lepi meg szeretett anyukáját.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ezzel míg a mama zuhanyzott, felmarkolta zsebpénzét, a fejébe húzta a sisakját, és egy szál pizsamában felpattant a kerékpárjára, majd eltekert a városi szupermarketbe - ami 3 kilométerre volt otthonuktól -, amivel nagy riadalmat keltett, így az eset után nem sokkal az egész város rendőrsége őt kereste már.

A hatóságnak azonban nem volt nehéz dolga, hiszen a fiú időközben megérkezett a bolthoz, ahol kiválasztotta a tévét, majd nagyjából 100 forintnak megfelelő összeggel a zsebében megpróbálta a pénztárhoz vonszolni, amire felfigyelt egy eladó is.

Persze a bolt alkalmazottja nem förmedt rá, kedvesen kikérdezte a fiút tettéről, miközben értesítette a rendőrséget, akik csakhamar megtalálták az apróságot, aki annyira cuki tettet hajtott végre, hogy egy kiadós szidás mellett még az anyja sem tudott őszintén haragudni rá.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!