2019. február 18., hétfő • Bernadett

Csoda: kiesett a 17. emeletről a 2 éves kislány, majd sírva elfutott

Brauny , 2018. augusztus 07.
Elképesztő dolog történt nemrégiben a kínai Changzhou városában, ahol több szemtanú is látta, amint egy 2 éves kislány kiesik 17. emeleti lakásukból, mely a legtöbb esetben szörnyű tragédiával végződött volna, de a kis Yueyue meglepő módon túlélte a zuhanást.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kislányra nagymamája vigyázott, amikor az eset történt, de mikor elaludt, egyedül hagyta az apróságot, aki felébredt, és ki akart nézni az ablakon, mire az kinyílt, és a gyermek kizuhant, a járókelők beszámolója szerint azonban hiába esett óriásit, a földetérés után azonnal felpattant és tovább kezdte keresni nagymamáját.

Természetesen a kislány nem egy szuperhős, pusztán óriási szerencséje volt, hiszen a becsapódás előtt több fa is tompította zuhanását, miközben a talaj is puha volt az esőzések miatt, de azért kórházba szállították, ahol az orvosok meglepődve tapasztalták, hogy a kicsi szinte makk egészséges.

Bár néhány bordája megrepedt és a máján is volt egy kis zúzódás, összességében azonban olyan jó állapotnak örvendett a körülményekhez képest, hogy egy általános vizsgálatot követően a kislányt hazaengedték lábadozni.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!