12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Csoda: 19 évvel eltűnése után megkerült egy thai férfi, akit már el is temettek

2018. szeptember 17.
4.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Somsuk Somying egy 50 éves thaiföldi férfi, akinek egészen pontosan 1999-ben, tehát 19 évvel ezelőtt veszett nyoma, és bár családja sokáig nem tett le arról, hogy hazatér, azonban két évvel ezelőtt mégis úgy döntöttek, hogy elbúcsúztatják őt.

A férfi annak idején azért indult útnak Bangkok felé, hogy egy barátjával a jobb élet reményében munkát találjanak maguknak, azonban a közös kalandban Somsuk magára maradt, ami komoly nehézségeket okozott neki, mert sem írni, sem olvasni nem tudott.

Ezzel pedig gyakorlatilag lehetetlenné vált számára a hazajutás, és bár a férfi állítólag folyamatosan dolgozott, de életét alaposan megpecsételte, amikor 2015-ben egy halászhajónak álcázott, ámde a drogcsempészetben érdekelt bandához csatlakozott, akik rabszolgaként kezelték, de miután a hatóságok lekapcsolták őket, a férfi ismét szabad lett.

A rendőrség pedig segített Somsuknak hazatalálni, így szeptember 6-án végre újra láthatta szeretett édesanyját, aki órákig tartó zokogásban tört ki, miután újra meglátta fiát, akit két évvel korábban szertartásosan már el is temettek.