2019. június 20., csütörtök • Rafael

Csak pár hétig örülhetett szédületes nyereményének az amerikai lottónyertes

Brauny , 2018. február 05.
Donald Savastano egy 51 éves amerikai asztalos, aki egész életében nehéz körülmények között élt, azonban időről-időre megkísértette a szerencséjét. Így történt ez január elején is, amikor az újév első munkanapján Donald úgy döntött, vesz magának egy kaparós sorsjegyet.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A férfi nem hitt igazán a szerencsében, de miután lekaparta a szelvényt, megdöbbenve tapasztalta, hogy 1 millió dollár boldog tulajdonosa lett, amivel rögtön visszarohant az üzletbe, ahol gyorsan megkapta az instrukciókat a nyeremény kapcsán, melyet csakhamar a kezében is tarthatott.

A People magazin szerint a férfi elképesztően boldog volt, és akkor úgy nyilatkozott, hogy végre rendbe hozza az életét, rendezi a hiteleit, sőt végre elmegy orvoshoz is, ahová évek óta nem jutott el anyagi okok miatt.

Csak pár hétig örülhetett szédületes nyereményének az amerikai lottónyertes - 2. kép

Most azonban sikerült, ám Donald szomorú hírt kapott: orvosa szerint végstádiumban lévő daganatos beteg, a rákos sejtek pedig a tüdőben és az agyban is áttétet képeztek már, így legfeljebb hetei maradtak hátra.

Az orvosnak pedig igaza volt, a férfi ugyanis alig 23 nappal azt követően, hogy megnyerte a szédületes összeget, boldog és reményekkel teli új életének küszöbén január 26-án elhunyt.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!