Hozzávalók:
6 adagoló kanál Scitec Protein Brownie
víz
0,5 dl olvasztott kókuszzsír
500 g túró
1 db citrom reszelt héja
fél citrom leve
250 g vaj
200 g eritrit vagy 1 adag vanília ízű Scitec Diet Protein
7 dl zéró fanta üdítő
2 csomag cukormentes vaníliapuding
Elkészítés:
Első lépésként a brownie port keverjük el az olvasztott kókuszzsírral és annyi vízzel, amitől sűrű tészta állagú lesz a krém. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, elsimítjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Ha megsült, akkor tegyük félre és hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Ehhez a túrót, a vajat, az édesítőt valamint a citrom levét és héját alaposan összekeverjük. A kész túrókrémet rákenjük a már kihűlt piskótára. Végül elkészítjük a tetejét. A vanília pudingokat főzzük meg a fantával és öntsük a túrókrém tetejére. Egyengessük el, majd tegyük 2-3 órára a hűtőbe.