2019. február 20., szerda • Aladár, Álmos

Cigarettázott és alkoholt is ivott életében a nő, aki a minap ünnepelte 105. születésnapját

Brauny , 2018. június 19.
Helen Granier egy Floridában élő nő, aki azzal került a bulvármagazinokba, hogy múlt pénteken ünnepelte 105. születésnapját, így az újságírók nagy izgalommal érdeklődtek nála a hosszú élet titkának reményében.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A nő azonban hiába szerette volna, semmiféle titkot nem tudott megosztani a riporterekkel, mert ahogyan fogalmazott, soha nem gondolta volna, hogy ilyen sokáig él majd, lévén a családjában senki sem húzta ilyen sokáig.

A 9 éve már egy öregek otthonában élő Helen szerint soha nem élt mintaéletet, sokáig dohányozott, sört vedelt, rengeteg alkalommal fennmaradt késő estig vagy hajnalig táncolni és kialvatlanul ment dolgozni, de imádta a szerencsejátékot is.

Cigarettázott és alkoholt is ivott életében a nő, aki a minap ünnepelte 105. születésnapját - 2. kép

Olyannyira, hogy kis túlzással új értelmet nyert az élete, amikor a férje meghalt, ő ugyanis soha nem engedte, hogy Helen a játékszenvedélyének hódoljon, lévén a nő imádta a pénznyerő automatákat.

Így amikor élete párja elhunyt, az egyik első dolga az volt, hogy összeszedte megtakarított pénzét, és elment Las Vegas-ba, hogy ott napokon át csak nyerőgépezhessen.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!