6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Charles Casillo: Marilyn Monroe - könyvajánló

2019. október 22.
18.7231
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Kétség sem férhet ahhoz a tényhez, hogy Marilyn Monroe a világ egyik legikonikusabb nője, akiről már rengeteg könyv és film készült, több alkalommal is feldolgozták életét. Most ismét egy életrajzi könyv jelent meg, melyből még részletesebben megismerhetjük a díva életét egészen gyermekkorától kezdve.


Charles Casillo több éven keresztül kutatott a gyönyörű Marilyn után, rengeteg interjút is készített azért, hogy ez a könyv elkészüljön. Bár az évek során rengeteg titok derült ki a hollywoodi csillagról, mégis voltak olyan pletykák és legendák, melyekről egészen idáig nem lehetett tudni, ilyen például Marilyn utolsó napja. A könyv részletesen leírja a színésznő utolsó napjának minden apró mozdulatát, a rossz döntések sorozatát, mely végül a halálához vezetett.

Charles Casillo: Marilyn Monroe - könyvajánló - 2. kép

Természetesen a boldog pillanatokról is mesél a könyv, valamint titkos szerelmi életéről is, többek között a két Kennedy fiúval folytatott viszonyáról. Ha kíváncsiak vagyunk Marilyn Monroe életére, titkaira és a legnehezebb pillanataira, akkor mindenképpen érdemes elolvasni A rivaldafény árnyékában című könyvet. (Alexandra Kiadó, 4.599,-)
2 hozzászólás

Lili

4 éve, 4 hónapja és 25 napja

Róla aztán lehet sok könyvet írni. mosolygó smiley

válasz erre

zitucska

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre