11 °C
kevés felhő
2024. április 25., csütörtök
Márk

Büntetlen édességek az új bécsi úti cukrászdában

2016. december 18.
11.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben nyílt meg a uda Entetainment & Gastro bevásárlóközpontban az I Love Kex cukrászda, ahol nem csak hagyományos édességeket találunk, hanem rengeteg cukor-, glutén- és laktózmentes finomságot is.

Különleges ízkombinációkkal készült torták, kekszek, cake pop-ok és számos más édesség található a kínálatban.

Egyre nagyobb teret hódítanak a minden mentes termékek, éppen ezért a cukrászdák is igyekeznek ezzel a gasztronómiai trenddel változni. Az I Love Kex már az első pillanattól kezdve olyan desszerteket kínál, mint például: a körtés-fekete teás torta, a wasabis macaron, az almás-fahéjas chia puding, a citromos-marcipános keksz vagy például a málna-rózsa szörp. A különleges ízkombinációjú desszertek mellett kávé és forró csoki is kapható a cukrászdában, melyek magtejjel (mandula, rizs, kókusz, stb.) készülnek.

Büntetlen édességek az új bécsi úti cukrászdában - 2. kép

Az I Love Kex-ben minden desszert házilag készül, melyet a látványcukrászat segítségével bárki megnézheti, hogyan készül egy almás crumble, vagy a sajttortás cake-pop. A cukrászda társadalmi téren is elkötelezett: minden hónapban egy-egy alapítványt támogat, decemberben a beteg gyerekeknek segítő Csodalámpa Alapítvány kap segítséget.

Büntetlen édességek az új bécsi úti cukrászdában - 3. kép


Büntetlen édességek az új bécsi úti cukrászdában - 4. kép